Food Service τ. 127 - page 24

FOOD
Service
24
Σ
το πλαίσιο του F&B
Management Con-
ference 2016, o γε-
νικός γραμματέας
της ΓΣΕΒΕΕ, κ.
Γιώργος Κουράσης, απηύθηνε
χαιρετισμό τονίζοντας μεταξύ
άλλων τη σημασία που έχει η
ενότητα όλων των εμπλεκομέ-
νων του κλάδου του επισιτι-
σμού.
Ο ίδιος ευχαρίστησε εκ μέ-
ρους της ΓΣΕΒΕΕ για την πρό-
σκληση συμμετοχής στο συνέ-
δριο, το οποίο όπως ανέφερε:
«Έχει πλέον εμπεδωθεί στη συ-
νείδηση των επαγγελματιών
του χώρου ως μια εκδήλωση
που προωθεί με ενέργεια και
στρατηγικό σχεδιασμό την ποι-
ότητα των επισιτιστικών επιχει-
ρήσεων και της εστίασης, των
ελληνικών προϊόντων του αγρο-
διατροφικού κλάδου, του του-
ρισμού και της τουριστικής
αγοράς εν γένει».
Ικανοποίηση &
αφοσίωση των
πελατών
Ο κ. Κουράσης κατά τη διάρ-
κεια της ομιλίας του επισήμανε
τη σημασία της ικανοποίησης
και της αφοσίωσης των πελα-
τών στους χώρους μαζικής
εστίασης. Συγκεκριμένα εξήγη-
σε ότι: «Η ικανοποίηση και η
αφοσίωση των πελατών σε χώ-
ρους μαζικής εστίασης καθί-
σταται ολοένα και πιο σημαντι-
κή παράμετρος. Ένα πεδίο που
επιδέχεται συνεχούς βελτίωσης
είναι η ανανέωση της ποικιλίας
του “μενού” και η βελτίωση της
ποιότητας των προσφερόμενων
προϊόντων και των παρεχόμε-
νων υπηρεσιών (εξυπηρέτηση)
με στόχο τη δημιουργία “πι-
στών” πελατών. Ως εκ τούτου,
το γεγονός αυτό μπορεί να
οδηγήσει και στην προσέλκυση
καταναλωτών που δεν επισκέ-
πτονται τόσο συχνά τα εστιατό-
ρια ή ακόμα και στη μεγαλύτε-
ρη προσέλκυση ξένων επισκε-
πτών. Σε κάθε περίπτωση, οι
επιχειρήσεις του κλάδου θα
πρέπει να εστιάσουν τις προ-
σπάθειές τους στη δημιουργία
ενός “πιστού” πελατειακού κοι-
νού, το οποίο καλλιεργείται με
τη συνεχή βελτίωση σε θέματα
ποιότητας και εξυπηρέτησης».
ΠΟΠ & Brands ως
μοχλοί ανάπτυξης
Στη συνέχεια, o γενικός
γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ πα-
θέμα
O γενικός γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Κουράσης, τονίζει τη σημασία
του επαναπροσδιορισμού της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών στις
επιχειρήσεις του κλάδου, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα προτάσεις επιβίωσης
των επιχειρήσεων στη νέα εποχή, όπως ο ίδιος τη χαρακτηρίζει.
«Χρειάζεται να
ξαναανακαλύψουμε
την ποιότητα»
Γιώργος Κουράσης
1...,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23 25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,...52
Powered by FlippingBook