Τουριστική Αγορά τ. 271 - page 62

FOOD
Service
62
Θέμα
Διαγωνισμός San Pellegrino
Ο Υoung Chef είναι από τις ΗΠΑ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
Θέμα
Mount Athos Area KOUZINA
2017
Από την Ισπανία… στην Ήπειρο
66
68
64
Editorial
82
Gourmet Club
Storytelling .....................70
Οι πωλήσεις έχουν Happy End!
Γαστρονομικός
τουρισμός .......................76
Η βιομηχανία των εκατομμυρίων.
θέματα
Κάθε μήνα
72
cover
story
Εποχιακά γλυκά
Προτάσεις για το φθινόπωρο
Η έννοια του εποχιακού γλυκού
επαναπροσδιορίζεται μέσα από την έμπειρη
ματιά του pastry chef κ. Γιάννη Αθανασόπουλου,
ο οποίος μας εξηγεί τη θεωρία και προχωρά
στην πράξη...
Το «Food service» αποτελεί ένθετο του
περιοδικού «Τουριστική αγορά» (τεύχος
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016).
1...,52,53,54,55,56,57,58,59,60,61 63,64,65,66,67,68,69,70,71,72,...84
Powered by FlippingBook