τάφερε να πραγματοποιήσει για δεύτερη
χρονιά τον παγκόσμιο διαγωνισμό για ανά-
δειξη ταλέντων, S.Pellegrino Young Chef.
«Για ακόμη μία φορά είμαστε περήφανοι
που λαμβάνουμε μέρος σε αυτό τον παγκό-
σμιο διαγωνισμό, που αναδεικνύει την Ιτα-
λία ως το κέντρο της υπεροχής» δηλώνει ο
Andrea Sinigaglia, γενικός διευθυντής του
ALMA, «την ίδια υπεροχή που το ALMA “κυ-
νηγά” μέσα από την εκπαίδευση που παρέ-
χει καθώς και τις σχέσεις της με μεγάλους
συνεργάτες όπως είναι το S.Pellegrino, και
που θα αποτελέσει σημαντικό ρόλο στην
επαγγελματική καριέρα των Young Chefs.
Οι σεφ και καθηγητές –που πάνω από 20
χρόνια ασχολούνται με το έργο αυτό– ήταν
πολύ ευχαριστημένοι που αποτέλεσαν μέ-
ρος αυτής της εκδήλωσης, από τα συστατι-
κά έως τα υλικά, που πάντοτε θεωρούνται
μεγάλη πρόκληση, σταθερά σε σχέση με
την αποστολή του ALMA».
Η βράβευση ήταν μόνο η
αρχή
Το γεγονός ότι ο Mitch Lienhard στέφτηκε
ως ο S.Pellegrino Young Chef 2016, θα του
προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να λάβει
την παγκόσμια προβολή και μία αξιοσημείω-
τη άνοδο στα επαγγελματικά του. Επιπλέον
θα λάβει μέρος σε διάφορες παγκόσμιες εκ-
δηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων και αυτών
που θα γίνουν στο πλαίσιο του διαγωνισμού
Young Chef. Σχολιάζοντας την εμπειρία του,
σε συνέχεια της μεγάλης του νίκης πέρυσι,
ο Mark Moriarty, S.Pellegrino Young Chef
2015, δήλωσε: «Ο διαγωνισμός S.Pellegrino
Young Chef 2015 μού έδωσε μία ανεκτίμητη
εμπειρία, τόσο προσωπική όσο και επαγγελ-
ματική. Η νίκη μου στο διαγωνισμό ήταν τι-
μή, αλλά και προνόμιο, καθώς μου έδωσε
ανεκτίμητη εμπειρία αναφορικά με τη μαγει-
ρική, δικτύωση στο χώρο και τη δυνατότητα
να μάθω με έναν τελείως διαφορετικό τρό-
πο. Ανυπομονώ για το επόμενο βήμα της κα-
ριέρας μου και εύχομαι στο φετινό νικητή το
πιο λαμπρό μέλλον».
Τα ονόματα των νικητών για το S.Pellegri-
no Young Chef 2016 είναι:
•
S.Pellegrino Young Chef 2016: Mitch
Lienhard από τις Ηνωμένες Πολιτείες
•
Acqua Panna Contemporary Tradition
Award: Alessandro Salvatore Raspisarda
από την Ιταλία
•
Inspiring Message Award by S.Pellegrino:
Daniel Nates από το Μεξικό
Info:http://www.finedininglovers.com
FOOD
Service
67
θέμα