Το NEW TASTE, το εστιατόριο
του μοναδικής αισθητικής ξενο-
δοχείου NEW HOTEL στην Πλά-
κα, παρουσιάζει το νέο μενού
του πιο αγαπημένου brunch της
πόλης. Το εστιατόριο που εισή-
γαγε και καθιέρωσε στην Αθή-
να το κυριακάτικο brunch επα-
νέρχεται με ανανεωμένες προ-
τάσεις για ακόμα έναν χειμώ-
να. Εξελίσσοντας την ιδιαίτερη
φιλοσοφία του και διατηρώντας
αναλλοίωτη την ποιότητα των
πρώτων υλών, το NEW TASTE
εμπλουτίζει το μενού του με
πιάτα που συμπυκνώνουν δια-
φορετικές μεσογειακές γα-
στρονομικές επιρροές.
Σήμα-κατατεθέν και διαχρονικά
αγαπημένη επιλογή των επι-
σκεπτών του NEW TASTE απο-
τελούν όλα όσα παρασκευάζο-
νται στο μοναδικό Bakery του
εστιατορίου, από τα νόστιμα
ψωμιά, τις ολόφρεσκες πίτες
και homemade viennoiseries
μέχρι τα γλυκά, που μπορεί κα-
νείς να επιλέξει από τις ειδικές
βιτρίνες και trolleys ανάλογα
με τη γευστική του διάθεση.
Επιπλέον, στα ήδη αγαπημένα
πιάτα του κυριακάτικου brunch
έχουν προστεθεί ευφάνταστες
δημιουργίες οι οποίες εμπλου-
τίζουν τη μεγάλη ποικιλία γεύ-
σεων. Light dishes, παραλλα-
γές σε συνταγές με αυγά, σα-
λάτες, ποικιλία burgers, σά-
ντουιτς και γλυκά μεταξύ των
οποίων ξεχωρίζουν: η τάρτα με
κόκκινες πιπεριές, φέτα, ελιές
& λούζα Τήνου, η σαλάτα
Nicoise με φρέσκο τόνο και αυ-
γό ποσέ, ο καγιανάς με σύγκλι-
νο Μάνης, τα Black Angus
Steaks, η ψητή πανσέτα γλα-
σαρισμένη με μέλι, καθώς και
τα ζεστά ντόνατς με σος ζε-
στής σοκολάτας.
Σε επιμέλεια του Τάσου Ιωαννί-
δη και σε συνεργασία με τον
chef του εστιατορίου, το NEW
TASTE αντανακλά ποικίλες
γευστικές επιρροές που συν-
δυάζονται με την εμβληματική
design αισθητική των Fernando
και Humberto Campana, επιφυ-
λάσσοντας μία αυθεντική γευ-
στική εμπειρία που γίνεται αγα-
πημένη κυριακάτικη συνήθεια.
/
επικαιρότητα
Νέο Sunday Brunch στο NEW TASTE
H Trip2taste και η Kir-Yianni ενώνουν τις δυνάμεις
τους για την προώθηση του Οινοτουρισμού
18
FOOD
Service
Η Trip2taste, η βραβευμένη εταιρεία γα-
στρονομικού τουρισμού, ενώνει δυνάμεις
με τη διακεκριμένη οινοποιία Kir-Yianni για
την ανάπτυξη και προβολή του οινοτουρι-
σμού στη Νάουσα, τη γη του ξινόμαυρου.
Ο γνωστός οινοποιός και ιδιοκτήτης της
Kir-Yianni, κύριος Στέλιος Μπουτάρης, δή-
λωσε: «Στόχος της συνεργασίας μας με
την Trip2taste είναι η ανάδειξη της Νάου-
σας ως κορυφαίου οινοτουριστικού προο-
ρισμού στη Βόρεια Ελλάδα. Αυτό θα γίνει
μέσα από τη διοργάνωση ιδιαίτερων οινι-
κών εμπειριών, με σημείο αναφοράς το νέο
κέντρο επισκέψεων του κτήματος, που
πρόκειται να ολοκληρωθεί την άνοιξη του
2016».
Υπεύθυνη για την οργάνωση, ανάπτυξη και
προβολή του νέου κέντρου επισκέψεων
της Kir-Yianni στο Γιαννακοχώρι θα είναι η
Μαρίνα Μπουτάρη, ιδρύτρια και διευθύ-
νουσα σύμβουλος της Trip2Taste, με μεγά-
λη εμπειρία και ειδίκευση στο μάρκετινγκ
και τον οινοτουρισμό. Η Μαρίνα Μπουτά-
ρη, σχολιάζοντας την ανάληψη του συγκε-
κριμένου project από την Trip2taste, δήλω-
σε: «Η συνεργασία αυτή μου δίνει τριπλή
χαρά: Πρώτον διότι θα συνεργαστώ ξανά
με τον αγαπημένο μου ξάδερφο και τη δυ-
ναμική ομάδα της Kir-Yianni, δεύτερον διό-
τι θα ασχοληθώ με το στήσιμο από το μη-
δέν ενός επισκέψιμου οινοποιείου, μία δου-
λειά που τη γνωρίζω καλά και την αγαπώ
πολύ, και τρίτον διότι θα δουλεύω σ’ έναν
αμπελώνα που είμαι συναισθηματικά δεμέ-
νη, μια και έχω πολλές ωραίες παιδικές
αναμνήσεις. Καλή μας επιτυχία!».
Μέχρι να ανοίξει το νέο επισκέψιμο οινο-
ποιείο, μία σειρά από εκδηλώσεις θα διορ-
γανώνονται για τους φίλους του κρασιού
στη βεράντα του κτήματος με θέα τους
αμπελώνες της Kir-Yianni και τις πλαγιές
του Βερμίου.
Η πρώτη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε
την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015 στο πλαί-
σιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέ-
ρας Οινοτουρισμού, η οποία γιορτάζεται
σε όλα τα επισκέψιμα οινοποιεία της Ευ-
ρώπης τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρί-
ου. Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και
όσοι συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να ζή-
σουν την εμπειρία ενός παιχνιδιού ταιριά-
σματος των 6 επιλεγμένων κρασιών της
Kir-Yianni από τη Νάουσα και το Αμύνταιο:
Παράγκα Sparkling, Τέσσερις Λίμνες, Κτή-
μα Κυρ-Γιάννη, Δύο Ελιές, Καλή Ρίζα και
Ράμνιστα, με εκλεκτά τυριά από όλη την
Ελλάδα, τα οποία συνοδεύονταν από τα
χειροποίητα chutneys της εταιρείας
Chefstories.