FOOD
Service
40
συνέντευξη
Οι προτάσεις του Adam Kοντοβά – Εστιατόριο Βασίλαινας
1
Ceviche τσιπούρας με
horseradish, τζίντζερ και
lemongrass.
2
Κατσικάκι με υφές
αγκινάρας και σπιτικό
κατσικίσιο τυρί.
3
Biscuit bitter σοκολάτας
με αλμυρή καραμέλα,
καραμελωμένο pop corn και
παγωτό από τον καρπό του
κακάο.
Κρέμα αρμπαρόριζα
με γλυκό
του κουταλιού
κυδώνι και κερήθρα
από κακάο.
Ρέγγα καπνιστή με
σπιτική μελιτζανοσαλάτα,
λάχανο τουρσί και αυγά
βασιλικής ρέγγας.
1
2
3