Food Service τ. 129 - page 53

Κατσικάκι γεμιστό με μουστάρ-
δα και μυρωδικά, μια ολόδροση
σαλάτα με τυρομπουκιές με ξη-
ρούς καρπούς και Βυσσινογα-
λακτομπούρεκο.
Το Κτήμα ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ συνο-
δεύει το μενού.
n
14 Μαρτίου: Οι μεζέδες που
θα κλέψουν την παράσταση
στο πασχαλινό τραπέζι
Αν και ο απόλυτος πρωταγω-
νιστής του Πάσχα είναι το αρνί,
η σεφ προτείνει ασυναγώνι-
στους μεζέδες για το γιορτινό
τραπέζι. Μία τυρομπουγάτσα
με λιαστές ντομάτες, αυγά πα-
σχαλινά, γεμιστά με διάφορες
γεμίσεις, μία κόκκινη τυροκαυ-
τερή, αλλά και τζιγεροσαρμά-
δες με μυρωδικά και μπόλια.
Από το τραπέζι δεν λείπει το
κρασί του κτήματος ΓΕΡΟΒΑΣΙ-
ΛΕΙΟΥ.
n
15 Μαρτίου: Τσουρέκι Story
με κρασί Samos Vin Doux
Μοναδικά Τσουρεκάκια γεμι-
στά με σοκολάτα, μοντέρνα
Cupcakes Τσουρεκάκια με κα-
ρύδια, αλλά και Ταρτίνες τσου-
ρεκιού με κρέμα γιαουρτιού και
σάλτσα φράουλας.
Το Samos Vin Doux (Μοσχά-
τος Λήμνου – Οίνος λευκός
γλυκύς ΟΠΑΠ Λήμνος – Limnos
Organic Wine) είναι το συνο-
δευτικό για τα αφράτα τσουρε-
κάκια.
n
20 Μαρτίου: Ο Μπακαλιά-
ρος της 25ης Μαρτίου αλλάζει
όψη και συναντά τη Ρετσίνα
Κτήμα Βασιλείου
Η εθνική γιορτή της 25ης
Μαρτίου είναι συνδεδεμένη με
ένα συγκεκριμένο προϊόν. Μπα-
καλιάρος... παστός ή φρέσκος,
φιλέτο ή ολόκληρος, γίνεται ο
πρωταγωνιστής σε κάθε ελληνι-
κό σπίτι. Η σεφ προτείνει μπα-
καλιάρο σε κουρκούτι τεμπούρα
με καρυδάτη σκορδαλιά στην
κατσαρόλα σε μια αγιοργείτικη
εκδοχή, αλλά και σε μπακαλια-
ροσουτζουκάκια με σάλτσα ντο-
μάτα-ελιά. Η Ρετσίνα του Κτήμα-
τος Βασιλείου είναι το «ταίρι»
του μπακαλιάρου.
FOOD
Service
53
θέμα
'
'
Η γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου,
με έμφαση στην ελληνική μαγειρική, θα
οργανώνει «γευστικά ταξίδια» με
προσκεκλημένους φίλους της γεύσης, που
θα μας χαρίζουν τις γνώσεις τους και
τις εμπειρίες τους.
1...,43,44,45,46,47,48,49,50,51,52 54,55,56,57,58,59,60
Powered by FlippingBook