FOOD
Service
48
Γ
ια 8η χρονιά, το
πρόγραμμα προβο-
λής της αυθεντικής
Ελλάδας στο εξωτε-
ρικό, Sympossio,
ταξιδεύει υπό την Αιγίδα του
ΕΟΤ από τις 16/02 έως τις
07/04 σε 15 χώρες.
Με όχημα το γαστρονομικό
πολιτισμό παρουσιάζει τα τοπι-
κά προϊόντα σε 27 από τις με-
γαλύτερες πόλεις της Δυτικής
και Ανατολικής Ευρώπης και
επανασυστήνει τα Νησιά του
Αιγαίου σε 700 ανθρώπους-
κλειδιά για την προσέλκυση
γαστρονομικού τουρισμού
στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, φέτος, η ομά-
θέμα
Το φετινό Sympossio Greek Gourmet Touring αποτελεί συνδιοργάνωση του
Ομίλου Aldemar Resorts και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η «νόστιμη»
πρωτοβουλία ξεκινά για 15 χώρες και προσκαλεί περισσότερους από 700
επαγγελματίες του τουρισμού να δοκιμάσουν τις ελληνικές γεύσεις.
Μια βόλτα στα
νησιά του Αιγαίου
Sympossio Greek Gourmet Touring