Food Service τ. 129 - page 48

FOOD
Service
48
Γ
ια 8η χρονιά, το
πρόγραμμα προβο-
λής της αυθεντικής
Ελλάδας στο εξωτε-
ρικό, Sympossio,
ταξιδεύει υπό την Αιγίδα του
ΕΟΤ από τις 16/02 έως τις
07/04 σε 15 χώρες.
Με όχημα το γαστρονομικό
πολιτισμό παρουσιάζει τα τοπι-
κά προϊόντα σε 27 από τις με-
γαλύτερες πόλεις της Δυτικής
και Ανατολικής Ευρώπης και
επανασυστήνει τα Νησιά του
Αιγαίου σε 700 ανθρώπους-
κλειδιά για την προσέλκυση
γαστρονομικού τουρισμού
στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, φέτος, η ομά-
θέμα
Το φετινό Sympossio Greek Gourmet Touring αποτελεί συνδιοργάνωση του
Ομίλου Aldemar Resorts και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η «νόστιμη»
πρωτοβουλία ξεκινά για 15 χώρες και προσκαλεί περισσότερους από 700
επαγγελματίες του τουρισμού να δοκιμάσουν τις ελληνικές γεύσεις.
Μια βόλτα στα
νησιά του Αιγαίου
Sympossio Greek Gourmet Touring
1...,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47 49,50,51,52,53,54,55,56,57,58,...60
Powered by FlippingBook