Food Service τ. 129 - page 39

Kάθε
επαγγελµατίας
της εστίασης
θα ανακαλύψει
στην 4η FOOD
EXPO έναν
τεράστιο θησαυρό
ποιοτικών
προτάσεων για
καθε πτυχή της
δουλειάς του.
MEDITERRANEAN FOOD EXPERIENCE
ΜΙΑ ΜΟΝΑ∆ΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΝ∆ΑΙΣΙΑ
Το διεθνούς επιπέδου γαστρονο¥ικό φεστι-
βάλ MEDITERRANEAN FOOD EXPERIENCE
θα πραγµατοποιηθεί στη FOOD ΕXPO 2017 α-
κόµα πιο ανανεωµένο και εµπλουτισµένο από κάθε
προηγού¥ενη χρονιά! Στην εντυπωσιακή κεντρική
σκηνή του Hall 1 θα προβληθεί και κατά τις τρεις
η¥έρες της έκθεσης ο πλούτος των ελληνικών και
µεσογειακών Τροφίµων και Ποτών. Aρχιµάγειρες α-
πό όλο τον κόσµο θα δηµιουργήσουν πρωτότυπες
συνταγές αξιοποιώντας προϊόντα από κάθε
γωνιά της Ελλάδας! Στο chefs’ table έχουν
προσκληθεί εκπρόσωποι από τις Οµοσπονδίες
Αρχιµαγείρων της Μεσογείου, ενώ για πρώτη φορά
φέτος θα δοθεί έµφαση στα παραδοσιακά αλλαντι-
κά και κρεατοσκευάσµατα από διάφορες περιοχές
της χώρας! Τους ¥οναδικούς γαστρονοµικούς θη-
σαρούς τους θα παρουσιάσουν και οι Περιφέρει-
ες της χώρας που συµµετέχουν στη FOOD EXPO.
ΜΑΡΤΙΟΣ
18
ΣΑΒΒΑΤΟ
10.00-19.30
ΜΑΡΤΙΟΣ
19
ΚΥΡΙΑΚΗ
10.00-19.30
ΜΑΡΤΙΟΣ
20
∆ΕΥΤΕΡΑ
10.00-19.00
Ηµέρες & ώρες λειτουργίας
H ¸ιεθνής Έκθεση Οίνου και Αποσταγ¥άτων OENOTELIA
θα πραγ¥ατοποιηθεί στο Metropolitian Expo, από 18
έως 20 Μαρτίου, παράλληλα ¥ε την έκθεση FOOD
EXPO. Για ακό¥η ¥ία χρονιά, θα αποτελέσει το κο-
ρυφαίο εκθεσιακό forum για τα ελληνικά κρασιά και
αποστάγ¥ατα και ¥ία ευκαιρία για τους Έλληνες πα-
ραγωγούς να έρθουν σε επαφή ¥ε ση¥αντικούς διε-
θνείς αγοραστές από την Ευρώπη, την Α¥ερική, την
Ασία και την Αυστραλία. Κατά τη διάρκεια της έκ-
θεσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ε-
νη¥ερωθούν για τις νέες ετικέτες των εκθετών της
OTENOTELIA, να δοκι¥άσουν κορυφαία κρασιά και
αποστάγ¥ατα από παραγωγούς που εκπροσωπούν
όλες τις α¥πελουργικές ζώνες της χώρας. Στην ορ-
γανω¥ένη
Πλατεία Γευσιγνωσίας
, στο Hall 4 του εκ-
θεσιακού κέντρου, θα προσφέρονται προς δοκι¥ή πε-
ρισσότερες από 350 επιλεγ¥ένες ετικέτες!
Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝΟΥ
ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ
ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝOY & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤ Ν
ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝOY & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤ Ν
Όλες οι εξέχουσες ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις
από τον κλάδο του κρέατος θα δώσουν το παρών
στην 4η FOOD EXPO 2017. Μάλιστα, το κρέας και
τα προϊόντα του θα αναπτυχθούν σε έναν ολόκλη-
ρο, δικό τους τοµέα, στο Hall 2, µε τη συµµετοχή
100 και πλέον εκθετών από όλη τη χώρα. Ήδη έ-
χουν επιβεβαιώσει µε συµβόλαιο τη συµµετοχή τους
κορυφαίες εταιρείες από την Ελλάδα αλλά και ε-
πιχειρήσεις εµπορίας από το εξωτερικό (Ισπανία,
Βουλγαρία κ.ά.). Εξάλλου, στο κεντρικό stage του
νέου τοµέα κρέατος θα εναλλάσσονται καθηµερι-
νά πολλές εκδηλώσεις (κοπές, επιδείξεις, µαρινα-
ρίσµατα κ.λπ.) µε κορυφαίους εισηγητές.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ!
MEDITERRANEAN
FOOD EXPERIENCE
MEDITERRANEAN
FOOD EXPERIENCE
Kάθε
επαγγελµατίας
της εστία ης
θα ανακαλύψει
στην 4η FOOD
EXPO έναν
τεράστιο θησαυρό
ποιοτικών
προτάσεων για
καθε πτυχή της
δουλειάς του.
MEDITERRANEAN FOOD EXPERI NCE
ΜΙΑ ΜΟΝΑ∆ΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝ ΜΙΚΗ ΠΑΝ∆ΑΙΣΙΑ
Το διεθνούς επιπέδου γαστρονο¥ικό φεστι-
βάλ MEDITERRANE FOOD EXP RI NCE
θα πραγµ τοποιηθεί στη FOOD ΕXPO 2017 α-
κόµα πιο ανανεωµένο και εµπλουτισµένο από κάθε
προηγ ύ¥ενη χρονιά! Στην εντυπωσιακή εντρική
σκηνή του Hall 1 θα προβληθεί και
τά τις ρεις
η¥έρες τη έκθεσης ο πλ ύτ ς ων ελληνικών και
µεσογειακών Τροφίµων και Ποτών. Aρχιµάγειρες α-
πό όλο τον κόσµο θα δηµιουργήσουν πρωτότυπες
συνταγές αξιοποιώντας προϊόντα από κάθε
γωνιά της Ελλάδας! Στο chefs’ table έχουν
προσκληθεί εκπρόσωποι από τις Οµοσπ νδίες
Αρχιµαγείρων της Μεσογεί υ, ενώ για πρώτη φορά
φέτος θα δοθεί έµφαση τα π ραδοσιακά αλλ ντι-
κά και ρεατοσκευάσµατα πό διάφορες π ριοχές
της χώρας! Τους ¥οναδικούς γαστρονοµικ ύς θη-
σαρούς τους θα π ρουσιά ουν και οι Περιφέρει-
ες τη χώρας που σ µµετέχουν στη FOOD EXPO.
ΜΑΡΤΙΟΣ
18
ΣΑΒΒ ΤΟ
10.00-19.30
ΜΑΡΤΙΟΣ
19
ΚΥΡΙΑΚΗ
10.00-19.30
ΜΑΡΤΙΟΣ
20
∆ΕΥΤ ΡΑ
10.00-19. 0
Ηµέρες & ώρες λειτουργίας
H ¸ιεθνής Έκθεση Οίνου και Αποσταγ¥άτων OEN TELIA
θα πρ γ¥ τοποιηθεί στο Metropolitian Expo, από 18
έως 20 Μαρτίου, παράλλη α ¥ε την έκθεση FOOD
EXPO. Για ακό¥η ¥ία χρονιά, θα αποτελέσει το κο-
ρυφαίο εκθεσιακό forum για τα ελληνικά κρασιά και
αποστάγ¥ατα και ¥ί ευκαιρί για τους Έλληνες πα-
ραγωγούς να έρθουν σε επαφή ¥ε ση¥αντικούς διε-
θνείς αγοραστές από την Ευρώπη, την Α¥ερική, την
Ασία και την Αυστραλία. Κ τά τη διάρκεια της έκ-
θεσης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότη α να ε-
νη¥ερωθούν για τις νέες ετικέ ες ων εκθ τών ης
OTENOTELIA, να δοκι¥άσουν κορυφαία κρ σιά και
αποστάγ¥ατα πό παραγωγούς που εκπροσωπούν
όλες τις α¥πελουργικές ζώνες τη χώρας. Στην ορ-
γανω¥ένη
Πλατεί Γευσιγνωσίας
, στο Hall 4 του εκ-
θεσιακού έντρου, θα προσφέρονται προς δ κι¥ή πε-
ρισσότερες από 350 επιλ γ¥ένες ετικέτες!
Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝΟΥ
ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΓΜΑΤΩΝ
ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘ ΣΗ ΟΙΝOY & ΑΠΟΣΤΑΓΜ Τ Ν
ΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝOY & ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤ Ν
Όλες οι εξέχουσες ελληνικές αι ξένες επιχ ιρήσεις
από τον κλάδο του κρέατος θα δώσουν το παρών
στην 4 FOOD EXPO 2017. Μάλιστα, το κρέας κ ι
τα προϊόντα του θα αν πτυχθούν σε έναν ολόκ η-
ρο, δικό τους τοµέα, στο Hall 2, µε τη συµµετοχή
100 και πλέον εκθ τών από όλη τη χώρα. Ήδη έ-
χουν επιβ βαιώσει µε συµβόλαιο τη συµµετοχή τους
κορυφαίες εταιρείες από την Ελλάδα αλλά και ε-
πιχειρήσεις µπορίας από το εξωτερικό (Ισπανία,
Βουλγαρία κ.ά.). Εξάλλου, στο κεντρικό stage του
νέου τ µέα κρέατος θα εν λλάσσονται κ θηµερι-
νά πολλές εκδηλώσεις (κοπές, επιδ ίξεις, µαριν -
ρίσµατα κ.λπ.) µε κορυφαίους εισηγητές.
ΤΑ Π ΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΥ!
MEDITERRANEAN
FOOD EXPERIENCE
MEDITERRANEAN
FOOD EXPERI NCE
ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
1...,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38 40,41,42,43,44,45,46,47,48,49,...60
Powered by FlippingBook