Food Service τ. 129 - page 22

FOOD
Service
22
T
ις μοναδικές τουρι-
στικές εμπειρίες που
αποκτάει ο τουρί-
στας κατά τη διάρ-
κεια των διακοπών
του στην ανατολική Χαλκιδική
βίωσαν 15 Βέλγοι επαγγελμα-
τίες του τουριστικού κλάδου
κατά τη διάρκεια της Mount
Athos Area Day, η οποία πραγ-
ματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο
στην αίθουσα συνεδριάσεων
του ξενοδοχείου Be Manos, στο
κέντρο των Βρυξελλών.
Οι προτάσεις του
προορισμού
Στελέχη και συνεργάτες του
Προαθωνικού Οργανισμού Του-
ρισμού είχαν τη δυνατότητα να
υποδεχτούν Βέλγους εκπροσώ-
πους τουριστικών γραφείων και
Τύπου, προκειμένου να τους
παρουσιάσουν τις εμπλουτισμέ-
νες προτάσεις του προορισμού,
οι οποίες εστίασαν:
στις πολιτιστικές περιηγή-
σεις γύρω από τις αριστοτελι-
κές κοινότητες και τον Άθωνα,
στις περιπατητικές αναζη-
τήσεις του δικτύου Αριστοτελι-
κών Διαδρομών και
στο καλοκαιρινό μοντέλο
διακοπών, το οποίο φέτος ανα-
δεικνύει τον καταδυτικό τουρι-
σμό, αλλά και τον τουρισμό θα-
λάσσιων περιηγήσεων. Κατά τη
διάρκεια της ημέρας οι φιλοξε-
νούμενοι είχαν την ευκαιρία και
τη δυνατότητα να ταξιδέψουν
Mount Athos Area
O Άθως
στην Ευρώπη
Πρόγραμμα υποδοχής και ενημέρωσης Βέλγων τουριστικών πρακτόρων και
εκπροσώπων Τύπου πραγματοποίησε στις Βρυξέλλες ο Προαθωνικός Οργανι-
σμός Τουρισμού.
θέμα
1...,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21 23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,...60
Powered by FlippingBook