Food Service τ. 129 - page 23

νοερά στην ανατολική Χαλκιδι-
κή, απολαμβάνοντας καλοκαιρι-
νές εικόνες μέσω του οπτικοα-
κουστικού υλικού που προβλή-
θηκε, αλλά και της εξαιρετικής
φωτοθήκης του φορέα.
Η συνέχεια του
προγράμματος
Η προσπάθεια θα ολοκληρω-
θεί στις αρχές Μαΐου, όπου ο
προορισμός αναμένεται να υπο-
δεχτεί ομάδα Βέλγων και Γάλ-
λων εκπροσώπων τουριστικών
γραφείων, η οποία προγραμμα-
τίζεται να ακολουθήσει τμήματα
της πολιτιστικής διαδρομής με
τίτλο «Από την Αμφίπολη στον
Άθωνα», βιώνοντας την τολμηρή
εναλλαγή του φυσικού τοπίου
και των ιστορικών αναζητήσεων
στο χρόνο. Στα τέλη του ίδιου
μήνα εξάλλου, ομάδα Βέλγων
εκπροσώπων Τύπου αναμένεται
στην περιοχή, προκειμένου να
καταγράψει δραστηριότητες και
εκδηλώσεις των εβδομαδιαίων
θεματικών ενοτήτων του KOUZI -
NA 2017 με τίτλο «Η αρχαιοελ-
ληνική κουζίνα» και «Η θαλασσι-
νή κουζίνα».
Νέες συνεργασίες
Ο οργανισμός έχει ήδη πετύ-
χει την προσέλκυση τεσσάρων
βελγικών θεματικών γραφείων
στην ανατολική Χαλκιδική, τα
οποία διοχετεύουν τα καταλύ-
ματά της με Βέλγους πολιτιστι-
κούς και καλοκαιρινούς επισκέ-
πτες, ενώ η εντυπωσιακή αύξη-
ση των προερχόμενων από δια-
δικτυακές κρατήσεις κατοίκων
της Φλάνδρας εκτοξεύουν τη
βελγική τουριστική αγορά στις
πρώτες θέσεις της τοπικής του-
ριστικής σκηνής. Αξίζει δε να
σημειωθεί ότι η εν λόγω αγορά
στην περιοχή της Αρναίας απο-
τελεί τη δεύτερη σε ποσοστό
αφίξεων επισκεπτών, αμέσως
μετά την ολλανδική, γεγονός
που αποδεικνύει ότι η σύνδεση
της ορεινής με την παράκτια
ζώνη στην Προαθωνική Χερσό-
νησο αποτελεί πλέον αδιαμφι-
σβήτητο γεγονός.
FOOD
Service
23
θέμα
'
Η αγορά στην περιοχή της Αρναίας αποτελεί τη δεύτερη σε
ποσοστό αφίξεων επισκεπτών, αμέσως μετά την ολλανδική.
1...,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22 24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,...60
Powered by FlippingBook