Food Service τ. 129 - page 24

Ο Σταμάτης Τσίλιας δεν χρειάζεται συ-
στάσεις. Είναι μια δυναμική και ταυτό-
χρονα «αθόρυβη» παρουσία στις ελληνι-
κές κουζίνες. Το βιογραφικό του περι-
λαμβάνει αξιόλογες συνεργασίες σε
Ελλάδα και εξωτερικό με αντίστοιχες
βραβεύσεις. Ο σεφ μιλά στο Food
Service για τη δική του γαστρονομία, για
τη μεγάλη του αγάπη, που δεν είναι η
κουζίνα, και εξηγεί πώς και γιατί δεν εί-
ναι αστέρι της μουσικής…
Μια δήλωση που σχολιάστηκε στο
παρελθόν ήταν το «Αν δεν ήσουν
σεφ, θα μπορούσες να είσαι ροκ
σταρ». Πώς προέκυψε αυτό;
Ροκ σίγουρα, σταρ με τίποτα. Ήταν
μια συνέντευξή μου με έναν ωραίο άν-
θρωπο-δημοσιογράφο, που δυστυχώς
δεν είναι πλέον μαζί μας. Η αλήθεια εί-
ναι ότι είμαι πολύ ροκ, μου αρέσουν οι
μηχανές και το δηλώνει και η εμφάνισή
μου αυτό.
Ποια είναι η μεγαλύτερή σου
αγάπη;
Αν περιμένεις να σου πω ότι είναι η
μαγειρική, έχασες… Για εμένα η μεγα-
λύτερή μου αγάπη είναι η οικογένειά
μου. Αυτοί είναι που με στηρίζουν στην
FOOD
Service
24
``
``
Θαυμάζω όλους τους Έλληνες σεφ.
συνέντευξη
Σταμάτης
Τσίλιας
'
Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή διαθέτει απίστευτα καλούς σεφ.
Κοντράρουν στη δημιουργικότητα και στις τεχνικές
οποιονδήποτε ξένο σεφ. Ξέρω τους περισσότερους και
ειλικρινά τους θαυμάζω για τη δουλειά τους. Έχουν φτάσει
την ελληνική γαστρονομία στα ύψη.
1...,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23 25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,...60
Powered by FlippingBook