Food Service τ. 126 - page 22

FOOD
Service
22
συνέντευξη
ΓΛΥΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ
Οι προτάσεις του Αλέξανδρου Αλεξίου
Καρυδόπιτα με σάλτσα σοκολάτας, κρέμα κά-
στανου και παγωτό βανίλια με τρούφα Χολο-
μώντα.
Ψητά κυδώνια σε κόκκινο κρασί, αέριο κέικ με
φιστίκι Αιγίνης, αποξηραμένο spices τουίλ και
γλυκό του κουταλιού αρώνια.
Γαλακτομπούρεκο με βουβαλίσια κρέμα, μαριναρισμένα φιλέτα πορτοκαλιού και κρέμα yuzu.
Σφαίρα με μους arajuani και έξτρα παρθένο ελαιόλα-
δο, κρεμέ σοκολάτας, χώμα μπισκότου, «αλάτι λεμο-
νιού» και κορινθιακές σταφίδες με άρωμα ούζου.
1...,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21 23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,...52
Powered by FlippingBook