Food Service τ. 125 - page 49

FOOD
Service
49
θέμα
Οι προτάσεις των ειδικών
ΕΟρΤασΤικeσ γΕυσΕισ
Το Food Service πραγματοποίησε ρεπορτάζ και παρουσιάζει προτάσεις εστιατορίων για όλη την περίοδο των Χριστουγέννων.
Μπόμπα Σοκολάτας με ελαστικό γκανάζ ελληνικού καφέ και κρέμα Βε-
λουτέ Φυσαλίδας.
Δημιουργός:
Πέτρος Βρυώνης,
καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης του ΙΙΕΚ
Ορίζων Καλαμάτας.
Σιγομαγειρεμένη πανσέτα με κρέμα κολοκύθας και φον από καραμελω-
μένο κρεμμύδι.
Δημιουργός:
Πέτρος Βρυώνης,
καθηγητής Μαγειρικής Τέχνης του ΙΙΕΚ
Ορίζων Καλαμάτας.
Κρεμ μπρουλέ γλυκοκολοκύθας με σφαιροποίηση, ρόφημα σοκολάτας
γάλακτος Valrhona και άγρια τρούφα Μεσσηνίας.
Δημιουργός:
Πάρης Κωστόπουλος
, διευθυντής Κουζίνας-γαστρονομικός
σύμβουλος του ΙΙΕΚ Ορίζων Καλαμάτας.
Φιλέτο μοσχάρι Angus μαγειρεμένο σε κενό αέρος, κρέμα βελουτέ φθι-
νοπωρινής τρούφας και υφές από σπαράγγια και κρεμμυδάκια εσαλότ.
Δημιουργός:
Πάρης Κωστόπουλος
, διευθυντής Κουζίνας-γαστρονομικός
σύμβουλος του ΙΙΕΚ Ορίζων Καλαμάτας.
Μοσχαρίσιο φιλέτο με κρέμα
καπνιστής αγκινάρας Ιερουσαλήμ,
ραβιόλι με τρούφα και σος πορτσίνι.
Δημιουργός:
Απόστολος Αλτάνης,
executive chef
.
Φιλέτο χοιρινό με κρούστα
ακροκώλιου και σιγοψημένη πανσέτα
μαύρου χοίρου, πουρές κυδωνιού,
πράσο κονφί και
σος μαύρης τρούφας.
Δημιουργός:
Απόστολος Αλτάνης,
executive chef
.
1...,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48 50,51,52,53,54,55,56,57,58,59,...68
Powered by FlippingBook