Food Service τ. 131 - page 24

HOW TO
Πώς θα… πάτε
ταμείο
ποντάροντας
στην μπίρα;
24
Μέχρι πρότινος η μπίρα θεωρούταν ως είδος υπό… διωγμό στα
premium εστιατόρια, μιας και οι πελάτες τους την αντιμετώπιζαν με
αδικαιολόγητο σνομπισμό. Έτσι, ήταν ποτό δευτερεύουσας επιλογής.
Σήμερα, έχει αποκατασταθεί πλήρως η φήμη της και μάλιστα τείνει
να αποτελεί σημαντικό κρίκο επιτυχίας και στα premium εστιατόρια.
Αυτό που μένει, είναι να βρεθούν οι κατάλληλοι και πληρέστεροι
τρόποι αξιοποίησής της στα μενού τους.
1...,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23 25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,...84
Powered by FlippingBook