HOW TO
Πώς θα… πάτε
ταμείο
ποντάροντας
στην μπίρα;
24
Μέχρι πρότινος η μπίρα θεωρούταν ως είδος υπό… διωγμό στα
premium εστιατόρια, μιας και οι πελάτες τους την αντιμετώπιζαν με
αδικαιολόγητο σνομπισμό. Έτσι, ήταν ποτό δευτερεύουσας επιλογής.
Σήμερα, έχει αποκατασταθεί πλήρως η φήμη της και μάλιστα τείνει
να αποτελεί σημαντικό κρίκο επιτυχίας και στα premium εστιατόρια.
Αυτό που μένει, είναι να βρεθούν οι κατάλληλοι και πληρέστεροι
τρόποι αξιοποίησής της στα μενού τους.