Food Service τ. 122 - page 56

FOOD
Service
56
θέμα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΚΑλΗ ΚΟλΟζΗ
Αυγά ποσέ με προσούτο Ευρυτανίας, άγρια σπαράγγια και σάλτσα με
μέλι.
Σαλάτα με διάφορα πράσινα, σταμναγκάθι, ρόκα, καρότο, κατσικίσιο τυρί
και βινεγκρέτ από μέλι.
Burger με μοσχαρίσιο μπιφτέκι, ντομάτα φούρνου, κρέμα τυριού και μα-
ρούλι.
Kροκέτες ψαριού σε βάση από σφολιάτα, φρέσκο παντζαρόφυλλο και
κρέμα μαγιονέζας με γλυκάνισο.
1...,46,47,48,49,50,51,52,53,54,55 57,58,59,60,61,62,63,64,65,66,...68
Powered by FlippingBook