Food Service τ. 125 - page 30

FOOD
Service
30
Κ
άθε χρόνο, τα τε-
λευταία τέσσερα
έτη, η Premier Lu -
xury Mountain Re -
sort διοργανώνει
στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας
το Premier Gastronomy Festi -
val, το οποίο διαρκεί έναν ολό-
κληρο μήνα. Παρουσιάσεις, σε-
μινάρια, πρωτότυπες τεχνικές
και ενδιαφέρουσες γαστρονο-
μικές προτάσεις αποτελούν το
περιεχόμενο του φεστιβάλ.
Fusion γεύσεις από
όλο τον κόσμο
Από τις 6 έως τις 22 Νοεμ-
βρίου 2015, οι επισκέπτες του
είχαν την ευκαιρία να γευτούν
μοναδικές fusion γεύσεις από
κάθε γωνιά του κόσμου – από
την Ιαπωνία, την Ιταλία, τη
Βουλγαρία, την Κωνσταντινού-
πολη και το Άγιο Όρος. Δημι-
ουργίες από τους πιο αντιπρο-
σωπευτικούς chef παρέσυραν
τους παρευρισκομένους σε
ένα υπέροχο γαστρονομικό τα-
ξίδι. Η έναρξη του φεστιβάλ
έγινε από την ομάδα του Pre-
mier και τον executive chef
Σταμάτη Τσίλια, με μοναδικές
γευστικές δημιουργίες tapas.
Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πή-
ραν οι προσκεκλημένοι chef
για τα δείπνα degustation.
Το κρασί σε πρώτο
πλάνο
Ο Gianfranco Chiarini, ο Πο-
λυχρόνης Δαμαλάς, ο Petar
Yorgov, ο Πατέρας Επιφάνιος
και ο Σταμάτης Τσίλιας μάς
πρόσφεραν εξαιρετικές γευστι-
θέμα
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, οι επαγγελματίες της κουζίνας συναντιούνται
στο Μπάνσκο, με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών και γνώσεων, σε ένα φεστιβάλ
αφιερωμένο στην απόλυτη γαστρονομία.
4ο Premier
Gastronomy Festival
Ραντεβού στο Μπάνσκο!
1...,20,21,22,23,24,25,26,27,28,29 31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,...68
Powered by FlippingBook