Food Service τ. 133 - page 66

Τ
ι συμβαίνει, όμως, όταν μια αγορά σε δι-
εθνές –μάλιστα– επίπεδο αναζητά τα στοι-
χεία που απαρτίζουν την «ταυτότητά» της;
Αλήθεια, αυτά υπάρχουν; Κι αν ναι, ποια
η κατάλληλη… δοσολογία;
Κατά το παρελθόν, τα εστιατόρια είχαν να επιτε-
λέσουν έναν και μόνο ρόλο: Να σερβίρουν τους
πελάτες τους. Γνώριζαν δε, εξαρχής την αποστολή
τους, αλλά και τον χώρο που καταλάμβαναν στη
συνολικότερη εικόνα της αγοράς. Αρκούσε, απλά,
MARKETING
Πώς τοποθετείστε απέναντι
στο IoT, το ΑΙ και την τάση για εστιατόρια δίχως σάλα;
Πάντοτε η προσπάθεια πρόβλεψης του προς τα πού θα κατευθυνθεί μια αγορά,
ένας κλάδος, αποτελεί μια διαδικασία που συνδέεται άμεσα με υψηλού βαθμού
ρίσκο, αλλά και την πιθανότητα λανθασμένης ερμηνείας των επιμέρους
στοιχείων που με μαθηματική ακρίβεια θα καταλήξει στο να ακολουθήσει
κάποιος κάθε άλλο παρά σωστή κατεύθυνση.
66
Η εστιατορική σκηνή
διέρχεται κρίση
ταυτότητας;
1...,56,57,58,59,60,61,62,63,64,65 67,68,69,70,71,72,73,74,75,76,...84
Powered by FlippingBook