Food Service τ. 131 - page 50

50
T
ο όνειρο να αποκτήστε τη δική σας επιχεί-
ρηση εστίασης έχει λάβει «σάρκα και οστά»
και τα πάντα –ή σχεδόν τα πάντα– έχουν
κινηθεί βάσει του αρχικού σχεδιασμού σας,
από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την τελική φάση
της υλοποίησής της. Επενδύσατε σε ατελείωτες
ώρες εργασίας και προγραμματισμού, αγχωθή-
κατε, αντιμετωπίσατε τα προβλήματα με τους κα-
τασκευαστές. Ολοκληρώσατε το κατασκευαστικό
κομμάτι της επιχείρησης, προχωρήσατε με τον
εξοπλισμό της και την επανδρώσατε, προσλαμβά-
νοντας όσους επαγγελματίες κρίνατε κατάλληλους
να δώσουν υπόσταση στο εστιατόριό σας.
Παράλληλα, αφού πειραματιστήκατε επαρκώς,
δημιουργήσατε το μενού του εστιατορίου σας,
διαμορφώσατε την τιμολογιακή του πολιτική,
επιλέξατε τα κανάλια προβολής, σχεδιάσατε τις
αναγκαίες κινήσεις προκειμένου να απευθυνθείτε
στο πελατειακό κοινό που σας ενδιαφέρει κ.ο.κ.
Πλέον είστε έτοιμοι να κάνετε απόσβεση του
OPERATIONS
Έφτασε η στιγμή έπειτα από αρκετή προσπάθεια, άγχος, κούραση και μια
αξιοσημείωτη επένδυση να εγκαινιάσετε τη λειτουργία της επιχείρησης εστίασής
σας. Έχετε σιγουρευτεί, όμως, πως εσείς και οι συνεργάτες σας είστε πανέτοιμοι
και ικανοί να ανταποκριθείτε σε οτιδήποτε –καλό ή συνήθως κακό– προκύψει;
Έχετε εκπαιδευτεί ανάλογα; Όχι τίποτε άλλο, αλλά αρκεί μία στιγμή για να
ανατρέψει την προσπάθεια, που απαίτησε πολύ χρόνο, κόπο και έξοδα!
Πώς θα αποφύγετε παγίδες και προκλήσεις
Η απειρία… κοστίζει!
1...,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49 51,52,53,54,55,56,57,58,59,60,...84
Powered by FlippingBook