SALES
Hands-on γνώση από τους συνεργάτες σας!
60
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ
ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΣΑΣ
Ο
ι προμηθευτές χονδρικής των επιχειρή-
σεων μαζικής εστίασης έχουν συνδέσει
το όνομά τους με τα πάσης φύσεως
προϊόντα που φέρνουν σε καθημερι-
νή βάση στις κουζίνες των εστιατορίων:
Από νωπά λαχανικά, ζυμαρικά και καφέ μέχρι
καθαριστικά και χαρτικά.
Τελευταία, ωστόσο ο ρόλος τους μεταβάλλεται
και αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα στην καθημε-
ρινή λειτουργία των ίδιων των επιχειρήσεων.
Σήμερα, ένα από τα ζητούμενα των επαγγελματι-
ών της μαζικής εστίασης έχει να κάνει με την καλά
ενημερωμένη και προηγμένη διαδικασία προγραμ-
ματισμού και σχεδιασμού του μενού.
Αυτό γίνεται υπό το πρίσμα ενός συνεχώς με-
ταβαλλόμενου τοπίου και με ποικίλα θέματα να
Πώς θα δομήσετε
μια win-win σχέση,
αξιοποιώντας δεδομένα
και καταγράφοντας
τάσεις.